Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Hoe wilt u uw wanden of plafonds laten afwerken? Kiest u voor sausklaar stukwerk, of gaat uw voorkeur uit naar behang en moeten de wanden goed geëgaliseerd worden? Ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden:

Sausklaar stukwerk

Net een nieuw huis gekocht waar de muren opnieuw gestukt moeten worden? Of is uw huis toe aan een nieuwe, verfrissende look? Als u een schitterend afgewerkte muur wilt die u gelijk kunt sauzen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren perfect sausklaar stukwerk! Lees meer over sausklaar stukwerk.

Behangklaar stukwerk

Ook als u uw wanden behangklaar wilt laten stuken, kunt u bij ons terecht. Wij leveren perfect gestukte muren waarop u met groot gemak behang plaatst. Met ons stukwerk bent u verzekerd van een goede ondergrond voor elk soort behang. Lees meer over behangklaar stukwerk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.