Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u een perfect afgewerkte muur die u direct kan behangen? Wij leveren een optimale afwerking van egale muren en plafonds. Zodra wij klaar zijn met uw woning, kunt u na droogtijd aan de slag met behangen.

We zijn gespecialiseerd in het perfect egaal afleveren van muren en plafonds. We zorgen ervoor dat het oppervlak egaal is zonder oneffenheden. Dit is van groot belang wanneer u van plan bent een muur te behangen. U wilt immers niet tegen allerlei bobbels en bulten aankijken die zich achter uw behang bevinden.

Kies daarom voor ons om uw afwerking te leveren. Wij garanderen dat uw muren en plafonds optimaal zijn afgewerkt, zodat uw behang er op z’n best uitziet en uw woning een frisse nieuwe uitstraling heeft. Vraag een offerte aan, dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Om u een beeld te geven onze werkzaamheden bij de afwerking van uw muren en plafonds, leggen wij hieronder kort onze stapsgewijze aanpak uit. Afhankelijk van het soort ondergrond en uw persoonlijke wensen, kan deze aanpak licht afwijken.

  • Opvullen van gaten en scheuren met vulmiddel;
  • Opgevulde plekken gladschuren met schuurpapier;
  • Behandelen met voorstrijkmiddel;
  • Behangklaar stuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag een offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.