Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Kunnen uw muren goed afgewerkt stukwerk gebruiken? Of u nou onafgewerkte muren heeft in een nieuwe woning, of oude muren die toe zijn aan een nieuwe frisse uitstraling. Wij zorgen ervoor dat uw muren perfect afgewerkt worden. Dankzij het stukwerk dat wij leveren kunt u de muren gelijk sauzen. Bent u benieuwd naar de kosten van dit type wandafwerking? Vraag online een vrijblijvende prijsindicatie aan.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE

Wij zijn gespecialiseerd in het perfect egaal afleveren van muren en plafonds. We zorgen ervoor dat het oppervlak spiegelglad is zonder oneffenheden. Dit is van groot belang wanneer u van plan bent een muur te sauzen. Het sauzen van een niet goed gestukte muur, resulteert in erg duidelijke en onaantrekkelijke oneffenheden. Verzeker uzelf daarom van een goede afwerking en neem vandaag nog contact met ons op.

Onze werkwijze

Om u een beeld te geven onze werkzaamheden bij de afwerking van uw muren en plafonds, leggen wij hieronder kort onze stapsgewijze aanpak uit. Afhankelijk van het soort ondergrond en uw persoonlijke wensen, kan deze aanpak licht afwijken.

  • Voorstrijken van muur of plafond;
  • Aanbrengen gipslaag op muur of plafond;
  • Afreien en sponzen van muur of plafond;
  • Afpleisteren van muur of plafond.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag een offerte aan, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.