Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Traditioneel stucwerk is stucwerk dat op een ambachtelijk manier, met de hand, aangebracht is op wanden en/of plafond. Wanneer u ervoor kiest om uw wanden en/of plafonds door onze vakmannen aan te laten brengen kunt u ervan uitgaan dat het stucwerk van traditionele aard is. Onze werknemers hebben veel ervaring met het aanbrengen van traditioneel stucwerk waardoor u gegarandeerd tevreden zal zijn met het eindresultaat. Bovendien ontvangt u altijd garantie op het door ons geleverd (stuc)werk.

Typen stucwerk

Wellicht bent u al volledig bekend met de verschillende soorten stucwerk waar u uit kunt kiezen. Is dit niet het geval? Geen probleem. Wij leggen het graag nog eens voor u uit. Wij bieden namelijk twee verschillende soorten stucwerk aan. Wat het beste bij u past is afhankelijk van uw eigen situatie en wat u van plan bent met uw wanden en/of plafonds nadat het stucwerk is aangebracht.

Het eerste type stucwerk waar u uit kunt kiezen is behangklaar stucwerk. Dit stucwerk raden wij aan als u van plan bent om uw wanden te laten behangen nadat het is gestuct. Voordat u uw wanden kunt behangen is het immers van belang dat uw wanden glad zijn afgewerkt. Dit is belangrijk voor de hechting van het behang met de ondergrond.

De tweede soort is sausklaar stucwerk. Dit is stucwerk dat zo glad wordt aangebracht dat uw wanden in principe klaar zijn nadat ze zijn gestuct. De originele kleur van het stucwerk is wit, maar u kunt er vervolgens nog voor kiezen om uw wanden te laten sausen in een kleur naar keuze. Uwstukadoors.nl kiest voor sausklaar stucwerk omdat dit van hogere kwaliteit is.

Showroom

Wilt u ons stucwerk bekijken? Of vindt u het prettig om de verschillende mogelijkheden eens door te spreken met een van onze medewerkers? Kom dan eens langs bij onze showroom. Klik hier om een afspraak te maken. Wat wellicht ook fijn is om te weten is dat we één keer per maand ook op zaterdag geopend zijn! Zien we u binnenkort in onze showroom?

Voor vragen over traditioneel stucwerk kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Gepubliceerd op 25-09-2019

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen