Traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk is stucwerk dat op een ambachtelijk manier, met de hand, aangebracht is op wanden en/of plafond. Wanneer u ervoor kiest om uw wanden en/of plafonds door onze vakmannen aan te laten brengen kunt u ervan uitgaan dat het stucwerk van traditionele aard is. Onze werknemers hebben veel ervaring met het aanbrengen van traditioneel stucwerk waardoor u gegarandeerd tevreden zal zijn met het eindresultaat. Bovendien ontvangt u altijd garantie op het door ons geleverd (stuc)werk.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Typen stucwerk

Wellicht bent u al volledig bekend met de verschillende soorten stucwerk waar u uit kunt kiezen. Is dit niet het geval? Geen probleem. Wij leggen het graag nog eens voor u uit. Wij bieden namelijk twee verschillende soorten stucwerk aan. Wat het beste bij u past is afhankelijk van uw eigen situatie en wat u van plan bent met uw wanden en/of plafonds nadat het stucwerk is aangebracht.

Het eerste type stucwerk waar u uit kunt kiezen is behangklaar stucwerk. Dit stucwerk raden wij aan als u van plan bent om uw wanden te laten behangen nadat het is gestuct. Voordat u uw wanden kunt behangen is het immers van belang dat uw wanden glad zijn afgewerkt. Dit is belangrijk voor de hechting van het behang met de ondergrond.

De tweede soort is sausklaar stucwerk. Dit is stucwerk dat zo glad wordt aangebracht dat uw wanden in principe klaar zijn nadat ze zijn gestuct. De originele kleur van het stucwerk is wit, maar u kunt er vervolgens nog voor kiezen om uw wanden te laten sausen in een kleur naar keuze. Uwstukadoors.nl kiest voor sausklaar stucwerk omdat dit van hogere kwaliteit is.

Showroom

Wilt u het werk van onze stukadoors in Deventer in het echt bekijken? Of vindt u het prettig om de verschillende mogelijkheden eens door te spreken met een van onze medewerkers? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! Wat wellicht ook fijn is om te weten is dat we één keer per maand ook op zaterdag geopend zijn! Zien we u binnenkort in onze showroom?

Voor vragen over traditioneel stucwerk kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors