Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u nog op zoek naar een ervaren stukadoor voor uw huidige woning of nieuwbouwwoning? Een stukadoor is een vakman die in staat is om uw muren en/of plafonds af te werken door stukwerk aan te brengen in uw woning. Dit kan worden gedaan om de woning te verfraaien maar ook om de wanden en het plafond te beschermen. Wat uw reden ook is om stukwerk aan te willen brengen in uw woning, wij helpen u graag. Onze werknemers weten wat ze doen gezien hun jarenlange ervaring in het vak.

Onze stukadoors zijn in staat om saus- en behangklaar stukwerk te leveren. Op die manier kunt u vervolgens gelijk overgaan op het behangen of sausen van uw wanden en/of plafonds. Ook uw keuken en badkamer kunnen onze vakmannen voor u stuken. Aangezien dit plaatsen zijn waar extra hygiëne wel gewenst is, zouden wij u zeker willen aanraden om dit te overwegen.

Afspraak showroom

Indien u het lastig vindt om te bepalen wat voor soort afwerking het beste past bij u en uw woning, dan zouden we u willen aanraden om eens een afspraak te maken om langs te komen bij onze showroom. Dit geeft u de mogelijkheid om de wandafwerkingen ‘live’ te aanschouwen. Dit kan het voor u makkelijker maken om de knoop door te hakken welk type wandafwerking u graag zou willen in uw woning. Is dit wat voor u? Kom dan snel eens langs. Wel dient u van tevoren een afspraak in te plannen. Dit kan eenvoudig online!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wilt u eens langskomen bij onze showroom? Of weet u al zeker dat u uw muren en/of plafonds wilt laten stuken door onze vakmannen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u via de website een offerte aanvragen. Na het beantwoorden van enkele vragen over uw woning en hetgeen dat u gestukt wilt hebben, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Indien u zelf nog vragen heeft kunt u die natuurlijk ook aan ons stellen. Dit kan via ons online contactformulier, maar ook telefonisch of per mail. Wij helpen u graag verder.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwstukadoors.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij zijn in staat uw complete woning af te werken, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw stukwerk na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.