Stukadoor

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor voor de afwerking van uw wanden en plafonds? Uwstukadoors.nl is dé specialist om het stucwerk in alle ruimtes van uw woning te verzorgen. Lees snel verder hoe wij het stucwerk voor u uitvoeren, zodat u meteen op de hoogte bent van alle mogelijkheden. 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten stucwerk

Wij kunnen het stucwerk in uw woning op verschillende manieren verzorgen. Onze stukadoors kunnen uw wanden en plafonds sausklaar of glad stucen. 

Ook wanneer u de muren wilt sauzen, kunnen wij het juiste stucwerk voor uw muren verzorgen. Met sausklaar stucwerk werken we alle oneffenheden weg, zodat u een spiegelglad oppervlak overhoudt om te kunnen sauzen. 

Het stucwerk dat wij uitvoeren kunnen wij perfect geëgaliseerd opleveren. Hierdoor weet u zeker dat er geen oneffenheden op uw wanden zichtbaar zijn met glad stucwerk van Uwstukadoors.nl.

Ons servicegebied

Bent u op zoek naar een professioneel stukadoorsbedrijf bij u in de buurt? Uwstukadoors.nl is gevestigd in Overijssel, maar ons servicegebied bestaat uit heel Nederland. In welke regio zoekt u een stukadoor?

Toepassingen stukadoor

Professioneel stucwerk kunnen wij zonder probleem op al uw wanden en plafonds uitvoeren. Of het nou gaat om een nieuwe woning of een oude woning waarvan de wanden een nieuwe afwerking kunnen gebruiken, wij leveren perfect stucwerk voor uw hele woning. 

Door uw plafond professioneel te laten stucen krijgt uw woning al snel een schitterende uitstraling. Het plafond is een prominent onderdeel van uw woning en dient daarom ook goed afgewerkt te zijn.

Het professioneel stucen van uw wanden zorgt ervoor dat uw woning jarenlang een goede uitstraling behoudt. Uwstukadoors.nl garandeert een optimale afwerking, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit stucwerk. 

Uwstukadoors.nl kan ook uw badkamer stucen. Zowel de wanden als het plafond zijn voor ons geen probleem om professioneel af te werken. Stucwerk biedt een schitterend alternatief voor de betegeling van wanden. 

Heeft u al eens overwogen om schitterend glad stucwerk in uw keuken toe te passen? Hierdoor loopt u niet meer aan tegen de problemen van de voegen in tegeltjes, waar schimmels zich maar al te graag manifesteren. Daarnaast geeft glad stucwerk in uw keuken een strakke moderne uitstraling.

Gaat u binnenkort uw nieuwe woning betrekken? Dan is het belangrijk om uw wanden eerst goed af te laten werken. Wij kunnen al uw wanden en plafonds perfect stucen, zodat u zeker weet dat uw woning de best mogelijke uitstraling heeft waar u nog lang van kunt genieten. Lees meer over het stucen van nieuwbouw.

Algemene informatie Uwstukadoors.nl

De kans is groot dat u het lastig vindt om te bepalen welk soort stucwerk u wilt. En waarschijnlijk wilt u ook graag weten hoeveel zo’n perfecte afwerking van uw wanden en plafond kost. 

Prijsindicatie

Om een beeld te krijgen van de kosten van professioneel stucwerk kunt u op onze site een prijsindicatie aanvragen. Vul het formulier op de site in. De prijsindicatie voor de werkzaamheden van onze gespecialiseerde stukadoors ontvangt u vervolgens binnen enkele seconden in uw mailbox.

Afspraak showroom

Om inspiratie op te doen en de voorbeelden van het verschillende stucwerk te bekijken, kunt u altijd langskomen in onze showroom. Via het formulier op onze site kunt u hier makkelijk een afspraak voor inplannen. 

Klantervaringen

Bekijk ook eens de klantervaringen van anderen die u zijn voorgegaan. Onze stukadoors hebben al vele mensen mogen verblijden met een prachtige afwerking van hun woning. Lees de klantervaringen hier

Stukadoorsbedrijf

Bij Uwstukadoors.nl bent u aan het juiste adres voor een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf. Wij kunnen u helpen met al uw stucwerk. Neem voor vragen of om de mogelijkheden te bespreken gerust contact met ons op. We helpen u graag aan perfect afgewerkte wanden en plafonds van uw droomwoning!

Checklist & 7 tips - Uwstukadoors

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Veelgestelde vragen over Stucwerk

  Een stukadoor verfraait en/of verstevigt wanden door deze te bewerken met stuc (dat wordt gemaakt op basis van gips en water). Het werk van een stukadoor is lastig en zeer specialistisch. Het is dus erg belangrijk om te werken met ervaren vakmannen.

  Over de correcte schrijfwijze kunnen we heel duidelijk zijn. Dit is namelijk stukadoor. Met een ‘k’ dus. De reden dat stukadoor ook vaak wordt geschreven als stucadoor, heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het product dat een stukadoor gebruikt en het eindproduct dat hij aflevert. Een stukadoor werkt namelijk met stuc en het eindproduct noemen we stucwerk. Zoals u ziet worden beiden met een ‘c’ geschreven.

  Stucen wordt veelal gedaan door professionals. Vaklui die veel ervaring hebben en daardoor muren sneller en mooier kunnen afwerken. Kan je zelf stukadoren? Uiteraard, maar dat betekent niet dat we het adviseren. 

  Ervaren stukadoors weten voor iedere situatie de juiste oplossing, werken sneller en leveren (mits u voor de juiste partij kiest) beter/mooier werk. Daarnaast heeft u bepaalde garanties waardoor u verzekerd bent van perfecte wanden. Wilt u toch zelf aan de slag? Vraag dan om advies bij onze adviseurs.

  De kosten voor een stukadoor kunnen erg uiteen lopen. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van het soort stucwerk, maar ook garanties, grootte van de klus en kwaliteit spelen een belangrijke rol. 

  Om een gerichte prijs te ontvangen kunt u bij ons een prijsindicatie opvragen op basis van het aantal vierkante meters dat u wilt laten stucen. De prijsindicatie ontvangt u netjes in de mailbox.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwstukadoors.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors